fbpx
Connect with us

Conferințe/ Evenimente

Apple Event

Evenimentul Apple se poate  urmări aici. Aveți nevoie de un dispozitiv Apple sau se poate folosi browserul Edge pe Windows 10.

Tim Cook este transportat la event de către James Corden, gazda “Carpool Karaoke”.

Apple Music primește update. De la lansare Apple music a ajuns la 17 milioane de subscriberi, 30 milioane de cântece, conținut original și exlusiv (vezi Taylor Swift).

App Store 140 miliarde de aplicații au fost descărcate de pe App store. Creștere de peste 106% cu venit de 2 ori mai mare decât competitorii. 500 milioane de jocuri.

app-store

Invitatul special Shigeru Miyamoto aduce o super veste . Mario apare pe App Store! Abia aștept sã îl joc pe Ipad. Jocul se numește Super Mario Run.

Mario fuge automat și sare printr-o atingere a ecranului. Dacă ții apăsat sare mai mult. Noutatea constă în faptul că poți juca cu o singură mână.

mario

Are un mod battle – toad Rally prin care poți juca multiplayer online.  Scorul se află la sfărșit.

Mario va apărea de sărbatori anul acesta. Prețul nu este cunoscut încă.

rally-toad

Tim Cook vorbește despre implicarea Apple în educație. 50.000 de studenți vor primi Ipad-uri. Au creat programul “everyone can code”. Limbajul de programare “Swift” este folosit în școli din toată lumea.

 

IWork – suită de unelte pentru productivitate. A fost introdusă colaborarea în timp real. Nu mi se pare nimic revoluționar la asta în condițiile în care Microsoft Office și Google Docs au de mult așa ceva.

iwork

Apar produsele serioase. Apple Watch! Apărut în 2015, este cel mai vândut smartwatch. În iunie a fost prezentat watchOS3 cu noi funcționalități precum dock, noi watchfaces , mesagerie.

Pokemon GO apare pe Apple Watch mai târziu anul acesta.

apple-watch-pokemon-go

Indroducing the next generation. Apple Watch Series 2.  Prima generație a fost water proof , cea nouă rezistă la înnot și scufundări de până la 50 de metri. Aceasta a fost posibilă printr-o tehnologie care împinge lichidul afară din speaker. Veți putea măsura antrenamentele de înnot cu o precizie mare. Are un procesor Dual core și GPU de 2 ori mai rapide. Display de 2 ori mai luminos (1000 nits). Se pare că totul s-a dublat…
A fost introdus built in GPS! Deci îl vei putea folosi la sesiuni de alergat sau la mers fără să mai iei telefonul cu tine.

apple-watch-series-2-thegadgetist-ro

View Ranger este  prima aplicație de hiking pe Apple Watch.

Vei putea alege trasee predefinite unde vei vedea harta cu  ruta, poziția ta , timpii, informații despre împrejurimi pe parcursul traseului.

Se introduc curele noi și pentru prima dată …curea de ceramică.

apple-watch-series-2-the-gadgetist-ro

Se așteaptă să fie foarte popular printre sportivi, în special cu alergătorii. Prin urmare Apple a făcut un parteneriat cu Apple și lanseazã Apple Watch Nike Plus. 

Ceasul te va motiva să ieși la alergat și funcțiile sale îl fac partenerul ideal.

apple-watch-nike-plus-thegadgetist-ro

Prețul pentru Apple Watch Series 2 este 369 $. Același preț este și pentru Apple Watch Nike Plus.

Primul model va fi vandut la 269 $, cu un procesor nou dual core, același ca pe Watch Series 2. Modelul a fost redenumit Apple Watch Series 1.

Tim Cook intră pe scenă și vorbește despre Iphone. Au fost vândude peste 1 miliard de telefoane Iphone.  Readuce aminte de updaturile din IOS 10…Home kit, mesagerie

Iphone 7 .…cel mai bun Iphone pe care l-au creat. Urmează o prezentare à la Jony Ive. Obsesia rămâne de a simplifica și îmbunătăți.

 

iphone-7

10 Funcții noi

  1. Design – Jet Black, componentele sunt din aluminiu și sticlă.  Pe lângă Negru vor mai fi variantele Gold, Silver și Rose Gold.
  2. Butonul Home – Râmân funcțiile Siri, multitasking, touch ID, Apple pay, home…Este introdus Taptic Engine
  3. Body-ul – este rezistent la apă și praf
  4. Camera – îmbunătățită cu optical image stabilization, Diafragmă 1/8, 12 MP , obiectiv cu 6 elemente, senzor , quad-led cu 50% mai multă lumină, true tone flash, procesor image signal (100 miliarde de operații în 25 milisecunde). Se poate captura în format RAW. Camera frontală are 7MP HD cu autom image stabilization , wide color capture.

iphone-7-camera-thegadgetist-ro

Iphone 7 Plus va avea două camere. Wide- Angle și Telephoto. Avantajul este că se va putea folosi pentru a face zoom pe fotografii fără a pierde din detalii (de 4 ori mai bun decât zoomul digital de la modelul anterior).

Funcția Sneak Peak va introduce un efect digital de bokeh. Vei avea un live preview înainte să faci poza , ceea ce nu este posibil pe DSLR-uri. Funcția va fi disponibilă mai târziu anul acesta printr-un update de soft.

5. Retina HD Display – Display cu 25% mai luminos.

6. Audio- Au fost introduse difuzioare cu un volum de 2 ori mai mare  decât modelul precedent

7. Earpods – se vor conecta prin cablu lightning (la nivel mondial există 900 milioane de produse care folosesc tehnologia lightning). Pentru căștile clasice cu jack va fi inclus un adaptor în pachet. Motivul pentru această schimbare este…curajul?? Al doilea motiv este faptul că spațiu este limitat într-un telefon mobil iar spațiul pentru jack-ul nu mai este justificat.

8. Wireless – Introducing Apple AirPods .  Vor fi active doar dacă sunt în urechi și funcționează indepedent. Double tap pentru Siri. 5 ore /încărcare. Se pot încărca în carcasa cu care vin și ajung în total la 24 de ore de funcționare. Beats de asemenea va introduce 3 modele de căști folosing același procesor W1.

apple-air-pods-thegadgetist-ro

9. Apple pay – va fi introdus în Japonia

10. Performanța – Procesor de generație nouă A10 Fusion. 64 bit 4 core , 3.3 miliarde tranzistoare, 120% mai rapid decât primul Iphone. Cel mai puternic procesor  realizat pentru un telefon mobil. Vei putea edita raw in Adobe Lightroom.

Bateria va ține cu 2 ore mai mult decât Iphone 6S.

De sigur vor apărea o serie de accesorii noi.

Preț

Iphone 7 va costa de la 649 $

Iphone 7S va costa de la 769 $

Ear Pods vor costa 159$

iphone-7-thegadgetist-ro

Capacitatea spațiului a fost dublată la 32GB. Nu există Iphone 7 de 16GB.  Variantele următoare sunt de 128GB și 256 GB.

Livrările încep pe 16 Septembrie. România este inclusă în valul 2, deci îl vom vedea pe 23 Septembrie.

IOS 10 apare în 13 Septembrie 

ios-10-apple-phones-thegadgetist-ro

Evenimenul se încheie cu un cântec nou al Siei.

 

Citește în continuare
S-ar putea să-ți mai placă și...
Apasă pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Conferințe/ Evenimente

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața

Cele mai citite articole

RSS Feed

RSS

Îți place blogul meu?

Susține acest blog cumpărând de la următorii retaileri prin aceste linkuri: eMAGPC Garage, Evomag, Elefant, Cărturești, LibrisFashion Days, Lensa.

 

 

 

Filme si seriale pentru 2019
carti

Categorii

Citesc și

Sus