Connect with us

Cum să activezi Google Pay pentru cardul Revolut

Cum să

Cum să activezi Google Pay pentru cardul Revolut

Odată cu activarea serviciului Ing Pay, prin care poți efectua plăți cu telefonul,  am decis să testez și combinația de Google Pay + card Revolut la îndemnul unui prieten. Cum aplicația Google Pay nu se găsește la noi pe Play Store am descărcat și instalat apk-ul de pe Apk Mirror. Pașii de instalare sunt foarte ușori iar aplicația este intuitivă.

Am adăugat datele cardului Revolut iar la un moment sistemul mi-a detectat că aveam deja Ing Pay activat și am schimbat ca default în Google Pay. Este atât de simplu. Am fost la cantină, m-am asigurat că aveam NFC-ul activat și am ținut telefonul cu ecranul deschis în dreptul POS-ul ca și cum aș fi ținut cardul contactless. Parcă a funcționat chiar mai repede decât cardul contactless. Am primit o confirmare cum că plata a fost efectuată și au intrat notificări privind suma și vânzătorul atât de la Revolut cât și de la Google Pay. Am plătit deja în mai multe magazine direct cu telefonul și totul a funcționat perfect. Am urmărit reacția casierului și de fiecare dată așteptau să scot cardul și a trebuit să le spun că plătesc cu cardul, dar folosind telefonul. Nici nu se mirau dar parcă nici obișnuiți cu asta nu erau…business as usual.

Conform lui Marius de la Revoblog se pare că doar cardurile Mastercard ar funcționa cu această metodă. Voi ați încercat?

Citește în continuare
S-ar putea să-ți mai placă și...
8 Comments

8 Comments

 1. Mihai

  27/07/2018 at 10:14 am

  Mie mi-a mers doar cu card-ul virtual MasterCard.

 2. Cristi

  09/08/2018 at 8:36 am

  Nu ți-e frica ca plicatia de pe apk mirror poate fi una alterata și îți poate fura o tona de informații inclusiv cardurile și parolele?

  • thegadgetist

   09/08/2018 at 7:23 pm

   Salut Cristi! Eu recomand APKMirror pentru ca aplicatiile de aici sunt verificate inainte de a fi publicate.

   https://www.apkmirror.com/faq/#Security_What_measures_do_you_take_to_make_sure_all_uploadedAPKs_are_real_and_created_by_the_respective_developers

   Daca apare vreo tranzactie suspicioasa facuta pe Revolut ar trebui sa o vad imediat pentru ca primesc notificare pe telefon.Unul din motivele pentru care imi place Revolut este ca pot bloca cardul imediat din aplicatie in cazul in care se intampla ceva.

   Eu am legat un card de credit pentru topup pe Revolut, care are o limita de cheltuiala. Daca se intampla ceva cred ca banca va fi mai implicata sa recupereze prejudiciul pentru ca in principiu sunt banii lor care au fost folositi de altcineva decat mine. Deci nu ar trebui sa-mi ceara sa rambursez acea suma (de verificat asta).

   Deocamdata, nu as pune cardul cu contul de economii pe Revolut. Eu tin de obicei sume sub 100 de RON in Revolut si fac top-up la nevoie.

   Privind parolele, rareori le mai scriu ca sa poata vedea cineva. Am auto fill, fie prin contul Google sau Dashlane 6.

   Totusi daca cineva care se pricepe si-a pus in gand sa te hackuiasca, o poate face oricum. Deci nu are rost sa traim cu frica.

 3. Crist Blg

  07/10/2018 at 11:50 pm

  Salut, am incercat cu card Visa de la Revolut, nu functioneaza. Insa vreau sa fac unul Mastercard, dar nu pot fara sa-mi fac contul premium. Tu cum ai reusit sa iei card Mastercard de le revolut fara cont premium? Mersi!

  • The Gadgetist

   07/10/2018 at 11:52 pm

   Salut, eu am primit card Mastercard de la inceput. Cred ca la un moment dat pentru România au trecut pe Visa. Din câte am citit nu poți să selectezi Visa sau Mastercard, chiar daca ai premium. Deocamdată aceasta metoda e neoficială. Probabil o sa lanseze pe cale oficială in curand. Eu sunt inscris si in programul lor de beta testing. Nu stiu daca din cauza asta imi permite https://www.revolut.com/ro/

  • Iulian

   07/10/2018 at 11:54 pm

   Poti obtine un card gratuit Mastercard (fara nume) de la “Ambasadorii” lor sau de la evenimentele pe care le organizeaza prin tara. Eu am luat cateva cand au venit la Constanta.
   Au venit cu sacosa cu carduri si nu s-au dat nici jumate.
   Din pacate nu am incredere sa descarc acel APK ca sa testez daca merge iar aplicatia din magazinul play nu imi accepta telefonul J3(2016). ( I-am pacalit cu un VPN ca sa pot accesa )

   • thegadgetist

    07/10/2018 at 11:55 pm

    Încă o dovadă că românul e inventiv

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Cum să

Cele mai citite articole

Abonează-te la newsletter


Dacă îți place blogul meu:

Categorii

Sus