fbpx
Connect with us

Cum să dezinstalezi AdAware antivirus

Cum să

Cum să dezinstalezi AdAware antivirus

Spuneam în articolul despre cum să protejezi calculatorul părinților că nu recomand folosirea antivirusului gratuit de la Avast. În momentul în care am încarcat să trec la Bitdefender mi-a cerut să șterg antivirusul instalat anterior.

Am dezinstalat Avast, dar mai era instalat un al doilea antivirus numit AdAware. Habar n-am cum a ajuns acolo. În momentul în care am încercat să dezinstalez AdAware antivirus, mi-a intrat într-un loop. Îmi tot cerea să dau restart de fiecare dată…Ad-Aware reboot required.

adaware reboot required

Aparent e o problemă foarte comună a acestui soft. Problema e raportată din 2014 pe forumul AdAware și din când în când mai apare cineva care postează acolo și primește un mesaj privat de la administrator fără să se prezinte soluția. Mi-am făcut și eu cont acolo și am primit pe mail soluția următoare….

Please try the Removal tool: https://www.adaware.com/removal-tool

După ce am instalat acest utilitar, am reușit în sfârșit să scap de AdAware antivirus și să instalez Bitdefender. Până și în procesul de dezinstalare al Adaware mi-a apărut o eroare. adaware uninstall error

Nu știu de ce am impresia că numai mie mi se întâmplă lucrurile astea. Mă tot confrunt cu astfel de  probleme de debugging pe care trebuie să le rezolv cumva. remove adaware complete

 

Citește în continuare
S-ar putea să-ți mai placă și...
Apasă pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Cum să

Cele mai citite articole

RSS Feed

RSS

Categorii

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața

Fă bine și protejează-te!

masti emag
Sus