Connect with us

Google Live albums a devenit disponibil

Știri

Google Live albums a devenit disponibil

Update-ul cu noua funcție a Google Photos numită Google Live Albums este deja disponibil. Am promovat Google Photos printre toți apropiații mei și m-am asigurat că au aplicația instalată pe telefon, fie el cu iOS sau Android. În opinia mea, aplicația Google Photos este neîntrecută în management-ul pozelor, stocare nelimitată gratuit și posibilitatea de a căuta dupa anumite cuvinte cheie.

Mi se pare mult mai elegant atunci când creezi un album și trimiți doar linkul celor cu care vrei să îl împărtășești, decât să le umpli memoria telefonului.

Eu am creat zeci de albume în Google Photos și unele dintre ele sunt împărtășite cu prieteni sau membrii familiei.

Una dintre problemele pe care o aveam cu albumele împărtășite cu membrii familiei era că trebuia să adaug de fiecare dată manual pozele noi. De exemplu, bunicii vor să vadă cele mai noi poze sau filmulețe cu nepotul lor.

Prin Google Live Album , acum poți selecta anumite persoane sau animale din colecția ta de fotografii, și albumul va fi creat cu toate pozele în care apar acestea. Toate pozele noi vor fi adăugate automat în albumul live.

Pentru căutări mai facile în cadrul Google Photos, poți merge în Albums -> People & Pets și de aici să adaugi un nume pentru fiecare pesoană sau animal care apare în colecția ta de fotografii.

Aceștia sunt pașii pentru a crea un Live Album în Google Photos:

  1. Mergi în Albums
  2. New Album
  3. Dă un nume albumului
  4. Selectează Automatically add photos of people & pets
  5. Selectează persoana sau persoanele ale căror poze să apară în album
  6. Turn On. Toate pozele vor fi adăugate automat în noul live album și acesta va fi disponibil în lista ta de albume.
  7. Dacă dorești poți împărtăși noul live album cu alte persoane. Google Photos te va atenționa că acesta este un live album și noile poze vor fi adăugate automat. Primești această atenționare pentru că e posibil ca anumite poze să nu vrei să le împărtășești cu acele persoane. Mi-ar plăcea totuși să ai posibilitatea să fii promptat de Asistent cu o listă cu pozele și filmulețele noi, și să poți să le revizuiești înainte de a fi adăugate în live album. Ar fi o metodă semi-automată, dar ai putea evita anumite situații sensibile.

UPDATE – Google limitează pozele ce pot fi adăugate într-un live album la 20.000

 

 

 

Citește în continuare
S-ar putea să-ți mai placă și...
Apasă pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Știri

Cele mai citite articole

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața


RSS Feed

RSS

Categorii

Sus