fbpx
Connect with us

Mega Image Concept Cobălcescu introduce sistemul de comunicații VOCOVO

Știri

Mega Image Concept Cobălcescu introduce sistemul de comunicații VOCOVO

Multă vreme la mine în cartier nu găseai nici un magazin Mega Image, în timp ce tot Bucureștiul era împânzit. Prietenii se lăudau că la ei în zonă sunt 2, 3… ce mai, boierie! Așteptarea mea însă a meritat, pentru că în februarie anul acesta s-a deschis Mega Image Concept Store Cobălcescu, numit și Cobălcescu 45. Am fost la deschidere și mă simțeam ca românii când au ieșit prima dată afară din țară după revoluție. Până și o rudă bogată din America mi-a spus că magazinul seamănă cu Whole Foods de la ei.

Lucrurile au mers bine o perioadă până când am simțit că s-au plafonat. Raionul de pește era închis, consilierii de la vinuri sau fromagerie nu erau de găsit, doamna de la carne era atât de deranjată că i-am cerut ceva încât a trebuit să fac plângere, și oamenii de la case mereu erau prea puțini, cel mult 2.

De vreo săptămână-două, se simte iar un vibe nou. Ajung în sfârșit la ceea ce voiam să îți comunic. Mega Image Concept Cobălcescu a început să utilizeze sistemul de comunicații de la VOCOVO. Toți angajații au primit căști prin care pot comunica ușor și eficient între ei. Când am întrebat un angajat pentru ce folosesc acele căști mi s-a spus că un exemplu ar fi transmiterea unui cod de bare pentru un produs aflat la casă.

Avantajele folosirii sistemului de comunicații Vocovo conform Romservice Telecomunicații

 • Acoperire fără fir, practic nelimitată
 • Comunicare instantanee între membrii echipei
 • Scalabilă și modulară
 • Încurajează munca în echipă
 • Recuperare rapidă a investiției
 • Eficientizează și crește productivitatea afacerii
 • Integrare cu centrala telefonică existentă
 • Echipamente robuste, de înaltă fiabilitate

Poți vedea pe site-ului Vocovo tot felul de scenarii unde un asftel de sistem poate fi util. Majoritatea oamenilor nu vor să piardă timpul în magazine și vor să iasă cât mai repede.

Nu știu dacă datoriă acestui sistem de comunicații sau nu, dar lucrurile au început să se îndrepte. Cât am umblat printre rafturi, cred că vreo 3 angajați m-au întrebat dacă pot să mă ajute cu ceva și ghici ce , chiar aveam nevoie.

Este primul magazin din România unde văd implementat un asftel de sistem. Dacă după câteva săptămâni deja își arată eficiența, cred că ar fi util ca și alți retaileri să facă pasul spre o astfel de investiție.

În cazul în care ajunge să citească cineva din management-ul Mega Image Concept acest articol…vă rog să luați în considerea schimbarea filmulețelor acelea cu rețete care rulează pe fundal în zona caselor de marcat. Nu mă deranjează conținutul, cât fundalul sonor. Cred că aș înnebuni să ascult pe repeat, zi de zi, aceeași melodie. Părerea mea e că îi nemulțumește și pe casierii care lucrează acolo și de multe ori frustrarea se simte și în atitudinea lor. În plus, par în general timorați. Este păcat, pentru că ultima persoană cu care interacționezi în magazin este casierul. Îmi doresc să plec din magazin cu un zâmbet pe buze, nu cu îndoiala că ceva nu e în regulă cu oamenii de acolo.

Update

Mega Image Concept Cobălescu a oprit melodia aia care rula pe repeat. Sunt fericit. 😄

4 Comments

4 Comments

 1. Tendor

  07/10/2018 at 10:58 pm

  Din cate imi amintesc, sistemul de comunicatie prin casti a fost implementat mult inainte de catre cel de la LIDL.Cel putin eu acolo l-am vazut implementat pentru prima data in RO.
  Inca mai au de invatat belgienii de la nemti 😉

  • thegadgetist

   07/10/2018 at 10:59 pm

   Nu am remarcat la Lidl. Ideea e că aici sunt mulți angajați pe o suprafață relativ mică și absolut toți au primit căștile astea.

 2. Tendor

  07/10/2018 at 11:00 pm

  Important este ca progresul se extinde.

 3. Valentin Clejan

  14/12/2018 at 2:50 pm

  Mai multe detalii despre soluția profesională de comunicare în echipă veți afla prin accesarea link-ului http://www.solutii-profesionale.rst.ro/VOCOVO.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Știri

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața

Cele mai citite articole

RSS Feed

RSS

Îți place blogul meu?

Susține acest blog cumpărând de la următorii retaileri prin aceste linkuri: eMAGPC Garage, Evomag, Elefant, Cărturești, LibrisFashion Days, Lensa.

 

 

 

Filme si seriale pentru 2019
carti

Categorii

Citesc și

Sus