fbpx
Connect with us

Porsche București introduce programări online

Știri

Porsche București introduce programări online

De 9 ani merg în fiecare toamnă cu religiozitate la Porsche București Nord pentru revizia anuală a mașinii. Știu…sunt snob, dincolo era mai ieftin, dar citește în continuare. De fiecare dată sunam la 021.208.36.10 , răspundea operatorul, îi spuneam cine sunt și ce vreau și inevitabil nu se putea face programarea pe loc. Regula era să aștept să mă sune cineva de la ei. O altă problemă era că nu puteam să aleg consilierul și mi se asigna cineva. Așa am dat de oameni ok, dar și personaje care nu-mi inspirau încredere. Din cauza acestui proces de programare , în atâția ani, nu am reușit să stabilesc o relație de încredere cu un consilier. În general consilierii lor sunt profesioniști, dar inevitabil nu toți au același nivel de experiență.

În acest context, iată că și anul acesta se apropie momentul pentru revizia anuală. Intru pe site și observ o interfață înnoită și undeva mic în colțul din dreapta sus apare în sfârșit “Programare Service“. Nu știu exact când s-a făcut actualizarea paginii. Am verificat istoricul paginii în web archive și e posibil să fie încă din 2017, dar eu abia acum am observat. Sunt abonat la newsletterul lor, dar nu-mi aduc aminte de vreo notificare în acest sens.

Cum să faci programare online la Porsche București

Accesând linkul pentru Programare Service, ești condus către un portal numit carLog și poți începe pașii de înregistrare.

Completezi datele personale, datele mașinii , poți alege un consilier preferat,  data și ora programării și dacă dorești mașină la schimb, voucher taxi 10 lei sau să aștepți autovehiculul. Tot procesul durează câteva minute, iar partea bună e că data viitoare , având contul deja creat,  nu mai trebuie să adaugi toate datele personale.

Se pare că în viitor platforma va fi actualizată și cu un cost estimativ pentru anumite tipuri de servicii.  Costul final totuși îl vei afla la finalizarea lucrărilor la autovehicul. În trecut, eu am avut neplăcerea ca la predarea mașinii să mi se spună un cost, iar la final să aflu că trebuie să plătesc mai mult…..mult mai mult. Îmi bugetez în fiecare an cheltuielile pentru mașină și nu-mi place să am surprize.

Car log

Odată logat în Car Log ai 3 secțiuni. În contul meu poți actualiza datele tale persoanele, în garajul meu poți adăuga datele mașinii și în zona unitățile mele poți vede partenerii de service și vânzări.

Sper ca la un moment dat în această platformă, să fie sincronizate toate reparațiile care se fac la mașina mea,  ce urmează de făcut și când. De exemplu, având în vedere datele mașinii și istoricul meu, mi-ar plăcea să știu dinainte, fără să consult cartea mașinii, când trebuie să schimb lichidul de frână sau kitul de distribuție. Există deja aplicații care fac asta, dar nu vreau să stau să fac eu micro managing.

Am observat îmbunătățiri în eficientizarea procesului de predare a mașinii încă de anul trecut,  când înregistrarea s-a făcut mult mai rapid, consilierul completând datele într-o tabletă.

Porsche București Nord devine astfel un exemplu pentru celelalte service-uri auto. Prin folosirea tehnologiei oferă o experiență mai plăcută clienților săi. Platforma încă nu este perfectă , dar este de apreciat că se fac pași în această direcție. Eu am decis să rămân client fidel PBN și nu mă deranjează să plătesc în plus față de service-urile de cartier, atât timp cât primesc servicii premium. Au și ei metehnele lor, dar atunci când am avut o plângere s-a rezolvat imediat.

Experiența ta cum a fost la Porsche București Nord sau Vest?

 

 

 

Citește în continuare
S-ar putea să-ți mai placă și...
Apasă pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Știri

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața

Cele mai citite articole

RSS Feed

RSS

Îți place blogul meu?

Susține acest blog cumpărând de la următorii retaileri prin aceste linkuri: eMAGPC Garage, Evomag, Elefant, Cărturești, LibrisFashion Days, Lensa.

 

 

 

Filme si seriale pentru 2019
carti

Categorii

Citesc și

Sus