fbpx
Connect with us

Cum să convertești documente din PDF în Word direct de pe telefon

Aplicații Android

Cum să convertești documente din PDF în Word direct de pe telefon

Cei de la Cometdocs.com m-au rugat să le ofer feedback pentru aplicația de Android, PDF to Word Converter. Zis și făcut. Am luat aplicația de pe Play Store și am aplicat codurile oferite de ei pentru Lifetime Fast Conversion și Business Extension. După aceea am descărcat un fișier oarecare în format PDF și am urmat pașii destul de intuitivi pentru a converti documentul în Word. Pentru mine totul a decurs rapid și documentul a fost convertit fără nicio problemă. După aceea m-am uitat la ultimele review-uri ale aplicației și am rămas uimit că aproape toate sunt de o stea.

Am avut o revelație și mi-am dat seama că totul mergea ca uns pentru că foloseam versiunea plătită a aplicației. Am reinstalat-o pe un alt telefon și abia atunci am înțeles de ce se plângea toată lumea. Din păcate cei de la Cometdocs.com au ales un model de business care în forma actuală este inoportună și frustrantă pentru utilizatori. Aplicația este oferită gratuit în Play Store, dar dacă vrei să convertești un document PDF în format Word, primești o notificare cum că aceasta se va finaliza într-o oră. Am așteptat o oră și într-adevăr a funcționat. Înțeleg totuși frustrarea utilizatorilor. Ce-i drept, există o notă in descrierea aplicației prin care te anunță că conversiile gratuite pot dura o oră, dar cele plătite se realizează în câteva secunde . Cred că o soluție mult mai bună ar fi pur și simplu să pună aplicația cu plată de la bun început sau să limiteze numărul de conversii gratuite.

După această introducere lungă, am să vă arăt cum funcționează această aplicație.

Instalare

  • Aplicația pentru Android se poate instala de aici.
  • Aplicația pentru iOS o găsiți aici.

Workflow

Preț

Opțiunea pentru fast conversions costă 14,99 RON

Numai după ce ai activat fast conversion poți activa și pachetul de business extension. Prin acesta ai acces la toată suita de aplicații prin care poți face conversii în multiple formate. Din păcate am omis să fac print screen la prețul pentru acest pachet și nu l-am mai găsit pe nicăieri. Din câte îmi aduc aminte era pe undeva între 45 și 50 de RON.

Ce îmi place:

  • pentru versiunea plătită conversia se realizează destul de rapid
  • poți scana un document prin fotografiere și conversia în format Word editabil se realizează imediat
  • poți realiza mai multe conversii în același timp

Ce nu îmi place:

  • am încercat conversia cu un PDF mai mare, de vreo 50 de MB și s-a chinuit cãteva minute bune cu el până a terminat
  • modelul de business este greșit în opinia mea. Limitarea utilizatorului pe varianta gratuită la conversii cu durată de o oră este foarte frustrantă.
  • nu recunoaște diacriticele din limba română

Alte variante

  • O altă variantă este să folosești aplicația Word de la Microsoft. Aceasta are integrată opțiunea de a edita PDF-uri. Urmărește ghidul de mai jos:
  • Dacă nu vrei să instalezi vreo aplicație ai opțiunea să accesezi LightPDF.com direct din browser.

Concluzie

Pot exista situații în mediul business sau profesional în care să ai nevoie în mod regulat de un convertor de documente din PDF în Word. În acest caz soluția oferită de Cometdocs.com poate fi potrivită pentru tine. Poți achiziționa separat și pachetul business și deja ești acoperit pentru conversii în multiple formate.

Dacă ești un utilizator care are nevoie doar din când în când de o astfel de aplicație atunci cred ca alternativa oferită de Microsoft Word este mai potrivită în acest moment.

Citește în continuare
S-ar putea să-ți mai placă și...
Apasă pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Aplicații Android

Cele mai citite articole

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața


RSS Feed

RSS

Îți place blogul meu?

Susține acest blog cumpărând de la următorii retaileri prin aceste linkuri: eMAGPC Garage, Evomag, Elefant, Cărturești, LibrisFashion Days, Lensa.

 

 

 

Cauți o husă pentru Kindle-ul tău?

Filme și seriale recomandate în 2019

un tip tine telecomanda in mana si porneste Netflix

Categorii

Citesc și

Sus