fbpx
Connect with us

Am comandat prin eMAG Genius

am comandat prin emag genius

Articole

Am comandat prin eMAG Genius

Săptămâna aceasta am postat o știre cum că eMAG lansează Genius. Mi-am analizat istoricul comenzilor și mi-am dat seama că plasez lunar 2-3 comenzi la eMAG și aș ieși pe plus dacă îmi fac un abonament Genius.

Pentru că nu recomand lucruri pe care nu mi le-aș lua și eu, am comandat acest hard disk extern la ora 10:17 AM. Mi-am făcut abonamentul eMAG Genius pentru a scăpa de taxa de transport de 5 lei și a avea un timp de răzgândire mai mare la retur.

Comanda a fost preluată la 10:36 cu livrare estimată după ora 17:00.

Produsul a ajuns în easybox la ora 16:35. Deci mi-a fost livrat în mai puțin de 6 ore. Not bad!

colet genius easybox

Mi-ar plăcea să automatizez cumva niște cumpărături recurente. De exemplu la un moment dat știu că eMAG avea un altgoritm care mă anunța când se termină scutecele copilului și era mereu precis. Ar fi tare să introducă și un buton cum e Amazon Dash.

În comunicat spun că urmează beneficii noi. Sunt curios ce va urma, dar deocamdată atât timp cât își respectă promisiunile din ofertă cred că vor avea mulți clienți. Sunt sigur că vor fi și probleme, dar de obicei eMAG oferă vouchere pentru întârzieri la livrare.

Mă încântă și posibilitatea de retur la 60 de zile. Am luat un monitor ce nu a costat puțin și e posibil ca în următoarea perioadă să-i scadă prețul considerabil.

Cât costă abonamentul eMAG Genius?

  •  8,25 lei pe lună plătibil anual, indiferent de numarul de comenzi plasate. Deci 99 de lei.

Care sunt beneficiile eMAG Genius?

  • Livrare rapidă, a doua zi, pentru comenzi plasate până seara târziu.
  • În București: 7 zile din 7 livrare a doua zi, chiar și comenzile plasate sâmbăta până la miezul nopții vor fi livrate duminica.
  • Sute de mii de produse care acoperă orice nevoie: articole pentru casă, cărți, îmbrăcăminte, jucării, băcănie, băuturi, electronice, electrocasnice și IT
  • 60 de zile retur gratuit
  • La easybox sau la showroom, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius – chiar și pentru o ciocolată.

Care sunt condițiile eMAG Genius?

  • Disponibil deocamdată doar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora
  • Pentru livrarea acasă, membrii vor beneficia de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depășesc 100 lei.

 

Apasă pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Articole

Cele mai citite articole

RSS Feed

RSS

Categorii

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața

Sus