fbpx
Connect with us

Am comandat un album în Google Photos

Album cu coperta moale Google Photos

Călătorie

Am comandat un album în Google Photos

De fiecare dată când mă întorc dintr-un concediu îmi descarc sutele de poze din aparat, le bag în Lightroom și de acolo ce rămâne după sortare și editare le salvez pe NAS și în cloud, pe Google Photos. Mai fac un pas și îmi creez un album în Google Photos ca să-l împărtășesc cu membrii familiei. Totuși, fiu-miu îmi cere să-i arăt numai cele două albume printate pe care le avem. Unul de la nuntă și altul comandat de la F64, după primele lui 3 luni de la naștere.

De curiozitate am intrat în secțiunea Photo Books din Google Photos și am văzut că aveau o promoție cu transportul gratuit.  Așa că am zis hai să o fac și pe asta și să vedem cum iese.

Cum să adaugi fotografiile într-o fotocarte în Google Photos

Aveam pozele deja selectate în album, deci pur și simplu  am mers pe cele 3 puncte în colțul din treapta sus și am ales Create Photo Book . Procesul este atât de intuitiv încât a durat doar 5 minute. Pozele erau deja în ordine cronologică și aveau o așezare logică și plăcută ochiului. Am făcut doar câteva mici ajustări privind coperta, numele albumului și mărimea fotografiilor.

Dacă nu ai un un album deja creat poți merge în secțiunea Photo Books și de acolo Start a new book prin selectarea fotografiilor.

cum sa comanzi fotocarte Google Photos

Ajustari Google photo books

Preț

Există două variante de fotocărți:

✔️7×7″= 18×18 cm Fotocarte cu coperta moale: 60.99 RON pentru 20 pagini, 2.49 RON cost adițional pe pagină, până la 100 de pagini
✔️9×9″ = 23×23 cm Fotocarte cu coperta tare: 106.99 RON pentru 20 de pagini, 3.69 RON cost adițional pe pagină, până la 100 de pagini

Eu am optat pentru versiunea cu coperta moale și am avut în total 49 de pagini. Totalul a fost de 133.2 RON. Deci a fost 6.5 RON/ pagină.

Calitatea imaginilor

Sunt foarte mulțumit de cum a ieșit. Bineînțeles că pozele făcute cu aparatul mirroless au ieșit mai bine decât cele făcute cu telefonul, care prezintă mici granulații. Paginile au o grosime bună și se răsfoiesc ușor. Nu mai zic de mirosul acela de carte nouă. Coperta este într-adevăr moale și plăcută la atingere. Reține un pic amprentele dacă te uiți în lumină directă.

 

În cât timp se livrează un album comandat în Google Photos

Eu l-am comandat pe 3 august și mi-a venit notificare de la Poștă pe 12 august. Deci cam 8-9 zile. 

Albumul a plecat din Germania pe 8 august prin Deutsche Post de la care am primit un tracking number.

Mi se pare un dezavantaj că trebuie să te duci să ridici pachetul de la Poștă.

Concluzie

Prețul cred că este cam măricel față de Cewe sau Photogo. Totuși, experiența de a crea un album foto și timpul scurt în care l-am comandat bate orice alt soft pe care l-am folosit. Ultima oară cred că m-am chinuit vreo 2 ore cu un alt soft până să reușesc să trimit comanda. Calitatea albumului este premium.

Mi se pare o idee foarte bună de cadou pentru cineva drag. Recomand!

 

2 Comments

2 Comments

 1. David

  16/08/2019 at 1:34 pm

  Eu zic să fii mulțumit că nu ți-a ajuns așa. :))

  https://imgur.com/a/yQ9geLs

  • thegadgetist

   16/08/2019 at 2:37 pm

   Oh da, nu m-am gândit la asta 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Călătorie

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața

Cele mai citite articole

RSS Feed

RSS

Îți place blogul meu?

Susține acest blog cumpărând de la următorii retaileri prin aceste linkuri: eMAGPC Garage, Evomag, Elefant, Cărturești, LibrisFashion Days, Lensa.

 

 

 

Filme si seriale pentru 2019
carti

Categorii

Citesc și

Sus