Connect with us

Comparație foto – Iphone SE vs Pixel 2 XL

Iphone SE versus Pixel 2 XL fountain example

Articole

Comparație foto – Iphone SE vs Pixel 2 XL

Iphone SE a fost ultimul telefon compact care să împace o gamă largă de utilizatori. Cred că a fost primul telefon care a oferit specificații similare cu modelul înfrățit , cu ecran mai mare, și anume Iphone 6. Prețul unui Iphone SE l-a încadrat la categoria best buy.

Din aceste motive, acum 2 ani și jumătate, i-am cumpărat soției un Iphone SE de 64 GB, Rose Gold.

Telefonul încă se mișcă bine și a primit ultima versiune de soft, iOS12. E ceva ce, din păcate , nu pot să spun despre multe telefoane cu Android, chiar lansate anul acesta.

Am așteptat cu nerăbdare anul acesta un nou model Iphone SE 2, dar din păcate Apple a ales altă variantă. Apple a anunțat Iphone XR și Iphone SE a fost scos din producție. Dacă ne uităm la prețul de precomandă al Iphone XR, nu mai putem să-l încadrăm la categoria best buy.

Așadar, pentru cei care vor pur și simplu să aibă un telefon stabil, care să încapă fără probleme în buzunar, și să fie la un preț decent, Iphone SE  încă rămâne o variantă de luat în considerare. Momentan prețul pentru un Iphone SE, varianta de 32 GB, este de 1400 lei la Emag. Fiind scos din producție probabil o să dispară repede din stoc.

Am observat recent că atât Ovidiu Eftimie, cât și Vali Petcu au ales să cumpere un Iphone SE.

Mi s-a părut interesant de testat cam cât de mari sunt diferențele între camera foto a unui Iphone SE și a lui Pixel 2 XL . E bine de știut că Pixel 2 XL a avut camera foto cea mai bună anul acesta, în opinia presei de specialitate, până să apară de curând  Pixel 3 XL și Pixel 3. Diferențele sunt, bineînțeles, notabile. Dacă nu ai de gând să folosești Iphone SE pentru a salva aminitirile familiei atunci râmăne o variantă de telefon foarte bun. Altfel, ar trebui să ai un aparat foto dedicat sau un telefon cu o cameră foto mai performantă.

Am încercat să fac o selecție de poze în situații de luminozitate diferită. Nu discut aspectele tehnice pentru că nu-și au rostul între aceste două modele de telefon, din categorii diferite.

Iphone SE photo example of People's housePixel 2 XL photo example of People's house

Iphone SE photo sun coming out of mountainPixel 2 XL photo sun coming out of mountain

Iphone SE waterfall examplePixel 2 XL waterfall example

 

 

 

 

Apasă pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Articole

Cele mai citite articole

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața


RSS Feed

RSS

Categorii

Sus