fbpx
Connect with us

Produsele noi anunțate de Tellur la IFA 2019 (P)

Conferințe/ Evenimente

Produsele noi anunțate de Tellur la IFA 2019 (P)

În plimbarea mea la IFA Berlin i-am găsit printre expozanți pe cei de la Tellur. Cred că am devenit un fel de evanghelist Tellur în urmă experienței cu produsele din gama de smart home. În general produsele lor au review-uri pozitive și pot fi găsite la prețuri foarte accesibile.

I-am reperat pe harta conferinței și m-am gândit să le fac o vizită și să facem cunoștință.

Tellur face parte din ABN Systems și este una dintre puținele companii românești care ne-a reprezentat la IFA, dacă nu cumva chiar singura din ce am văzut eu.

Cu această ocazie îți prezint ce produse noi a adus Tellur și cum a impresionat publicul de la IFA Berlin, 2019. Câteva dintre aceste produse deja am avut ocazia să le testez și urmează să public review-urile.

Prima categorie sunt noile produse pentru smart home

Accesorii pentru mașină

La această secțiune am văzut tot felul  de încărcătoare, modulatoare FM și odorizante. Uite câteva exemple care mi s-au părut interesante:

Rucsacuri

Accesorii telefoane mobile

Boxe portabile

 

Concluzie

În opinia mea cei de la Tellur s-au prezentat foarte bine la IFA, având în vedere că e prima lor participare. Au avut o varietate mare de produse, iar căștile acelea colorate au atras mulți vizitatori. Sper să ne vedem și la anul la IFA și să continue să extindă gama de produse cu o construcție solidă. Eu sunt fan declarat al produselor Tellur din gama smart home și mi-am împânzit casa cu ele pentru că îmi fac viața mai frumoasă.

 

 

1 Comment

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Conferințe/ Evenimente

Cele mai citite articole

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața

RSS Feed

RSS

Îți place blogul meu?

Susține acest blog cumpărând de la următorii retaileri prin aceste linkuri: eMAGPC Garage, Evomag, Elefant, Cărturești, LibrisFashion Days, Lensa.

 

 

 

Cauți o husă pentru Kindle-ul tău?

Filme și seriale recomandate în 2019

un tip tine telecomanda in mana si porneste Netflix

Categorii

Citesc și

Sus