fbpx
Connect with us

Qweek tech – 22 Februarie 2020

coffe, laptop, child hand

Știri

Qweek tech – 22 Februarie 2020

Știrile tech ale săptămânii

🍏 Google

🍎Apple

🌈Microsoft

🚗Transport

📱Mobile

🎮Gaming

🤪Social Media

‍👨‍💻Ce articole am scris

‍🎥Streaming

‍🎥Filme, seriale și video-uri am văzut

  • Bombshell – a câștigat Oscarul pentru cel mai bun machiaj – 6.8 pe IMDb – Un grup de femei reușesc să deconspire abuzurile fostului CEO al Fox News (un fel de Antena 3 din SUA). Not good, not terrible.
  • Pain and Glory – Antonio Banderas a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor la Oscar – 7.6 pe IMDb – E despre un regizor spaniol ce reflectă asupra trecutului său. Un film european cu un ritm destul de lent. L-am văzut în mai multe reprize. Pare făcut pentru criticii de film.
  • Parasite – căștigătorul la categoria cel mai bun film la Oscar – 8.6 pe IMDb – L-am văzut și eu în sfârșit. Cuvântul care mi-a rămas despre acest film este…inedit. Cu siguranță nu-l voi uita. Dacă îl urmărești cu mai puține așteptări o să-ți placă mai mult.

 📕Ce carte citesc

  • How to Be an Existentialist de Gary Cox – Încă o care de self help, împletită cu filosofia lui Nietzche, Sartre, Camus de Beauvoir și alți existențialiști. Conform lui Jean Paul Sartre, existențialismul se rezumă la “To be is to do”. Suntem toți condamnați să fim liberi și stăpânii propriul destin. Autorul are un puternic limbaj și umor britanic al cărui nu sunt neapărat fan…dar cartea are doar 113 pagini.

Apasă pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Știri

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața

Cele mai citite articole

RSS Feed

RSS

Îți place blogul meu?

Susține acest blog cumpărând de la următorii retaileri prin aceste linkuri: eMAGPC Garage, Evomag, Elefant, Cărturești, LibrisFashion Days, Lensa.

 

 

 

Filme si seriale pentru 2019
carti

Categorii

Citesc și

Sus