fbpx
Connect with us

Qweek tech – 29 Februarie 2020

coffe, laptop, child hand

Știri

Qweek tech – 29 Februarie 2020

Știrile tech ale săptămânii

🍏 Google

🍎Apple

🌈Microsoft

🚗Transport

📱Mobile

🎮Gaming

🤪Social Media

‍👨‍💻Ce articole am scris

‍🎥Streaming

‍🎥Filme, seriale și video-uri am văzut

  • Untamed Romania – documentar pe Netflix. 8.7 pe IMDb E realizat bine, dar nu la nivelul Planet Earth. Păcat că e filmat doar HD. Am un OLED la teste de la Panasonic și n-am putut să mă bucur la maxim de el.
  • Altered Carbon Sezonul 2 – SF pe Netflix –8.1 pe IMDb–  am văzut doar un episod deocamdată. Au schimbat actorul principal ceea ce nu prea îmi convine. Efectele sunt foarte tari, dar povestea nu m-a prins încă.
  • Formula 1: Drive to Survive – Sezonul 2, pe Netflix – 8.6 pe IMDb – primul sezon a fost wow și m-a făcut să urmăresc din nou Formula 1. Chiar dacă la final tot Hamilton câștigă, mi se pare interesant să vezi poveștile din culise ale echipelor care se bat la mijlocul clasamentului.

 📕Ce carte citesc

  • How to Be an Existentialist de Gary Cox – un filozof a fost întrebat ce fel de entități sunt în lume, răspunsul a fost… lucruri și relații. Scopul unui existențialist este să fie autentic.

Apasă pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Știri

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața

Cele mai citite articole

RSS Feed

RSS

Îți place blogul meu?

Susține acest blog cumpărând de la următorii retaileri prin aceste linkuri: eMAGPC Garage, Evomag, Elefant, Cărturești, LibrisFashion Days, Lensa.

 

 

 

Filme si seriale pentru 2019
carti

Categorii

Citesc și

Sus