Connect with us

Cum să blurezi imaginea în Skype

imaggine blurata cu skype

Cum să

Cum să blurezi imaginea în Skype

Săptămâna trecută Skype a introdus opțiunea să blurezi imaginea de fundal atunci când ai o convorbire video. Deocamdată opțiunea este disponibilă doar pentru versiunea de desktop, urmând probabil să apară ulterior și pe mobil. Pentru persoanele care fac multe call-uri în Skype această funcție poate fi foarte utilă. De exemplu, soția mea este mereu preocupată de modul în care arată fundalul atunci când se pregătește să sune pe cineva în Skype. Probabil această funcție de blur o va scapă de o grijă. 😔

Noua funcție de blurat folosește inteligența artificială pentru a detecta trăsăturile feței și ale corpului, pentru a le separa de fundal. Efectul mi se pare foarte reușit și este cumva asemănător cu modul portret de pe telefonul mobil 📱.

Va trebui să ai cea mai nouă versiune de Skype instalată. Este posibil să nu fie disponibilă de la început pe toate laptop-urile. Eu am testat pe un Surface Laptop 2 și funcționează. Pe Surface Go nu e disponibil încă.

Aceștia sunt pașii pentru a blura imaginea într-o convorbire video în Skype

 1. Selectează persoana cu care vrei să vorbești și înainte să începi convorbirea video mergi în setări (rotița de sus).settings skype
 2. Selectează Audio and video settings skype blur audio and video settings
 3. Sub imaginea video bifează Blur my backround.blur my background

Surse

https://blogs.skype.com/news/2019/02/06/introducing-background-blur-in-skype/

 

Citește în continuare
S-ar putea să-ți mai placă și...
3 Comments

3 Comments

 1. Madalin

  12/02/2019 at 2:54 pm

  Ma bucur ca in sfarsit nu mai trebuie sa folosesc jegul asta de program, mi-a scos fire albe.

 2. thegadgetist

  12/02/2019 at 3:05 pm

  Eu pe mobil prefer Duo. E mult mai ușor de folosit. Totuși pentru desktop tot Skype rămâne baza pentru că acolo e softul de video calling cel mai răspândit. Ce probleme aveai cu Skype, pica legătura?

  • Madalin

   12/02/2019 at 3:12 pm

   Unele persoane apareau online (cand nu erau) si invers, nu primeau/primeam mesajele deloc sau le ajungeau cu intarzieri mari, nu primeam notificari cand imi scria cineva, etc. Mi-a facut o gramada de nervi cat timp l-am folosit. Am renuntat la el iar acum folosesc Telegram.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Cum să

Cele mai citite articole

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața


RSS Feed

RSS

Categorii

Sus