fbpx
Connect with us

Cum să oprești notificările într-un grup de Facebook

Wallpaper cu un tip cu binoclu cu simbol facebook

Cum să

Cum să oprești notificările într-un grup de Facebook

Știi momentul ăla când descoperi un grup nou de Facebook despre de un subiect de care ești interesat sau pasionat? Totul e frumos la început. Afli informații interesante, poți să pui întrebări și ceilalți membri te ajută. E minunat.

După o vreme observi totuși că feed-ul tău din Facebook e bombardat cu tot felul de postări din acel grup. Și la un moment dat devine prea mult, dar nu vrei să ieși din grup pentru că deja ai investit destul de mult timp în el. Poate ai primit chiar și un badge de recunoștință de care ești mândru.

Soluția la care am apelat eu este să opresc notificările și să aleg să văd ce s-a mai postat, mai rar. Am intrat pe grup am selectat Notifications și apoi off.

Oprește notificările pe un grup de Facebook

Dar, aparent nu e atât de ușor pentru că încă mai primeam notificări cu postări noi în grup. Dacă și tu te-ai lovit de această problemă urmează pașii de mai jos:

  1. Găsește o postare nouă din grupul la care vrei să dai unfollow și selectează cele trei puncte din colțul dreapta sus.
  2. Apasă pe see 2 more să vezi toate opțiunile și selectează Unfollow numele grupului.

Unfollow un grup in Facebook

Această opțiune îți va permite să rămâi înscris ca membru în grup dar va opri toate notificările din feed-ul tău de pe Facebook.

Photo by Glen Carrie on Unsplash

Apasă pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Cum să

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața

Cele mai citite articole

RSS Feed

RSS

Îți place blogul meu?

Susține acest blog cumpărând de la următorii retaileri prin aceste linkuri: eMAGPC Garage, Evomag, Elefant, Cărturești, LibrisFashion Days, Lensa.

 

 

 

Filme si seriale pentru 2019
carti

Categorii

Citesc și

Sus