fbpx
Connect with us

Cum să suspend cablu TV la RDS

taie cablu tv

Cum să

Cum să suspend cablu TV la RDS

Spuneam că în perioada aceasta îmi petrec timpul la țară în autoizolare. Am încercat să mai reduc din costuri și m-am abținut să mai cumpăr gadget-uri noi. Așadar am decis să suspend cablul TV de la RDS la apartament. Oricum mă uit foarte rar la TV. De internet încă mai am nevoie pentru că n-am plecat cu NAS-ul după mine.

M-am documentat un pic și am găsit aici următoarele precizări:

“Serviciul CATV poate fi suspendat temporar, pe o perioadă minimă de 1 lună și maximă de 3 luni.
Pentru aceasta, titularul trebuie să se adreseze unui punct de lucru RCS&RDS, cu actul de identitate, în orice zi a lunii, conform programului din punctele noastre de prezență. Plățile trebuie să fie la zi, iar suspendarea va intra în vigoare de la data de 1 a lunii următoare.”
Ok, dar eu nu am cum să mă prezint în această perioadă la vreun punct RDS. Așa că merg la secțiunea de contact de pe site, selectez serviciul televiziune prin cablu și le scriu:
Aș dori să suspend cablul tv la adresa X timp de 3 luni. Cum aș putea să fac acest lucru în această perioadă dacă nu pot ajunge la un punct de prezență RDS?
La mai puțin de o oră de când am trimis solicitarea cineva mi-a trimis acel email:

“În această situație, dacă ai încheiat cu RCS & RDS un contract pe o perioadă determinată, contractul tău se prelungește automat cu perioada solicitată pentru suspendare.

Stimate client, nr. de înregistrare al situației pentru care dumneavoastră ne-ați contactat este: X. În urma sesizării dumneavoastră serviciul de cablu tv a fost suspendat pe o perioadă de 3 luni începând cu data de 01,06,2020.Vă mulțumim pentru apelul la RCS RDS și vă dorim o zi plăcută.”

Concluzie

Deci cablul TV la RDS se poate suspenda doar printr-un simplu email trimis prin secțiunea de contact. Bine, nu au sesizat condiționalul optativ din cererea mea și cumva au luat decizia pentru mine, dar tot e un pas înainte că au acceptat solicitarea prin email și mi-au răspuns foarte rapid. Acum urmează să văd dacă se reflectă și în factură suspendarea cablului TV.

Citește în continuare
S-ar putea să-ți mai placă și...
2 Comments

2 Comments

 1. Marius

  14/05/2020 at 9:11 am

  Eu acum 2 zile am dat mail sa opresc CATV-ul de la DIGI. Bine, am mai facut o cerere acum cateva zile si m-au plimbat de pe site pe mail. Acum sa vedem daca si raspund.

  • thegadgetist

   14/05/2020 at 9:13 am

   Înseamnă că am fost eu foarte norocos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole din categoria Cum să

Cele mai citite articole

RSS Feed

RSS

Categorii

Newsletter tech în fiecare sâmbătă dimineața

Sus